nuffnang ads

Ahad, 20 November 2011

Brad Pitt-apa pun boleh beli kalau duit banyak




Brad Pitt beli kereta kebal
AKTOR Brad Pitt (kiri) dan pasangannya Angelina Jolie bergambar pada sesi fotografi di Tokyo pada Rabu lepas.
LOS ANGELES, Amerika Syarikat – Kerana minat pada kereta kebal yang digunakan dalam filem lakonannya, aktor Brad Pitt sanggup menghabiskan wangnya untuk membeli kenderaan berat tersebut, lapor sebuah akhbar semalam.
Kereta kebal jenis T54 buatan bekas Kesatuan Soviet (USSR) itu digunakan dalam filem terbaharunya, World War Z yang bakal ditayangkan pada Disember tahun depan.
Wang bukanlah masalah besar bagi aktor tersebut, tetapi pembelian kereta kebal itu mendapat bantahan pasangannya, aktres Angelina Jolie.
Namun, Pitt berkata, keenam-enam anak mereka iaitu Pax, Maddox, Shiloh, Zahara, Vivienne and Knox pasti teruja dengan ‘mainan’ baru tersebut.
Kenderaan tentera itu kini dalam proses penghantaran di sini.
Kenderaan seberat 36 tan itu mula digunakan sejak 1947 dan menjadi kereta kebal utama untuk divisyen perisai Tentera Soviet.


bilapahatberbunyi:-aku teringin juga nak pandu kereta kebal.

3 ulasan:

  1. byk duit pun belum tentu dapat beli kasih syg

    BalasPadam
  2. dah itu jalan yang dia pilih..
    masa ni mungkin dia tak rasa itu satu pembaziran..

    BalasPadam

Ulasan dari Blogger terbaik