nuffnang ads

Rabu, 9 November 2011

Kisah Artis Panas-Zarina Anne Julie



Zarina goncang iman rakyat Indonesia pula?
Siapa tak kenal Zarina Anne Julie atau sekarang dah tukar nama jadi Zarina Anjoulie Lavocah. Pelakon yang satu ini sebelum ini telah memanaskan media dan dunia internet tempatan dengan gambar-gambar hot lagi seksinya. Bukan sekatat pakaian terdedah sana-sini tapi juga foto-foto panasnya bercumbuan dengan lelaki serta aksi-aksinya di disko.






Zarina kini telah "go international" apabila tampil sebagai cover-girl untuk majalah FHM versi Indonesia - majalah yang terkenal menampilkan wanita-wanita berposing seksi dan maut. Lihatlah antara aksi Zarina dalam majalah keluaran Oktober ini.



Kalaulah ia terbit bulan November pastilah FHM ini meletup dan extra-printing sebab bulan ini ramai orang Malaysia ke Jakarta dan Palembang sebab ada Sukan SEA. Kalau ada saki baki edisi bulan Oktober aku ingat ia akan laris macam goreng pisang panas.


Bilapahatberbunyi:Hebat tak bertempat.


sumber berita dari mesin taip buruk blogspot

9 ulasan:

  1. mak ayah dia tengok tak gambar nie?? ermmmm...

    BalasPadam
  2. kalau majalah playboy panggil lg meletup..errr wujud lg kah majalah playboy tu?

    BalasPadam
  3. dkna-dh besar tk bleh kawal.
    lelaki ini- gila tunjuk body.
    rina-kt us ujud kt indon no info.

    BalasPadam
  4. ala... yang dedah semua pun dah keluar apa... lama dah dulu...

    BalasPadam
  5. nape aku x kenal dia ek? ketinggalan zaman ke ???

    BalasPadam
  6. teringin nk ke hollywood pula tu...biarkan la dia.bila tegur kata menyibok plak kan...so apa nk kata lagi...

    BalasPadam

Ulasan dari Blogger terbaik