nuffnang ads

Isnin, 5 September 2011

Demam Raya

Hari ini ramai yang demam.Baru mulakan tugas dah Demam.
Ada yang mula nak demam,ada yang dah demam,ada yang batuk batuk.

Terpaksa berkerja sebab dah lama bercuti lagi pun nak beri peluang kepada staf yang
tak cuti pada hari raya 3,4,5.Mereka pun nak cuti juga.

Banyak sangat makan rendang daging dan ayam agaknya.Badan terkejut tiba tiba saja perut jadi penuh selepas sebulan berpuasa.

Kena puasa 6 nie.

10 ulasan:

  1. salam...bagus tu sambung puasa 6 plak pas ni...

    BalasPadam
  2. ramai yang demam sekarang ni... family shera pun dah start selesema dan batuk2...

    BalasPadam
  3. Hehe eloklah puasa 6. Baru berkesempatan nak buka blog dan jelajah blog orang. Selamat hari raya, maaf zahir batin bro.

    -wina1979-

    BalasPadam
  4. nasib baik aku masuk kerja esok... hoho...

    BalasPadam
  5. nasib bek sy demam sebelum puasa...hik...;d

    BalasPadam
  6. owh kite hari pertama keja dah dmm selsema huhu....ini baru nak baik...

    BalasPadam

Ulasan dari Blogger terbaik