nuffnang ads

Isnin, 26 September 2011

penghujung raya..masih terasa kemeriahannya

Kita sekarang berada di penghujung raya.

Raya masih terasa lagi kehangatannya.

malam tadi pergi 2 open hause di kawasan kejiranan.

Kemeriahan masih ada,sambil makan berbual dan bertanya khabar

dengan jiran jiran yang jarang bersua muka atau aku yang jarang tonjolkan diri tak dapat di pastikan.

Penghujung raya ni sedap pulak dapat makan rendang,nasi impit/ketupat,sambal kacang dan sayur goreng tempe.Kekenyangan aku.

Raya memang sebulan sambutannya di Johor.

7 ulasan:

  1. dh hujung ni la nak merasa sepuasnya.
    nanti susah dh nka dapat. hihi

    BalasPadam
  2. betul tu,,kat johor mmg raya sebulan, lagi best stiap malam ada marhaban.. makan lagi :)

    BalasPadam
  3. Hehe Wina dah bosan makan makanan raya. Buka puasa makan nasi himpit ler. Malam pun, siang pun.

    -wina1979-

    BalasPadam
  4. malam tadi ada perang mercun! Benci! Bising gila!

    BalasPadam
  5. Dah tak ada jemputan open house. T_T terliuq nasi impit, rendang tu jugak. boleh?

    BalasPadam

Ulasan dari Blogger terbaik