nuffnang ads

Khamis, 8 September 2011

susahnya mencari ilham

Bila ada blog kita nak kena tulis di blog.
Bila nak tulis kena cari ilham.

Dapat ilham baru boleh tulis kat blog.
Nak dapat ilham yang bagus bukan senang.

Kadang kadang dapat ilham masa tengah pandu kereta
sampai di rumah lupa pula ilham yang datang tadi.

Setiap masa kena bawa pen dan kertas.Ilham datang
terus tulis atas kertas kemudian bila ada masa draf kat blog.

Cara kau orang macam mana ek?

13 ulasan:

  1. selalu gak jd mcm tu..time nk tulis ilang dah semua ideanya :(

    BalasPadam
  2. Selalu mainkan isi-isi penting dalam otak lepas tu cepat-cepat tulis.

    -wina1979-

    BalasPadam
  3. Salam;
    Samalah tu,kadang buat aje cerita2 pendek sekadar nak update blog..kalau nak tunggu idea bagus datang susah takut berabuk pulak blog..

    BalasPadam
  4. aku ada member bernama ilham... nak ke?

    BalasPadam
  5. boleh tgok sini:
    http://sha-myheart.blogspot.com/2011/07/tips-cara-tangani-tak-ada-idea-nak-buat.html

    haha~ nmpk sgt komen tak iklhas.
    mana ada, ikhlas la sb nk tlg kekalkan idea tu.

    biasa2 idea kdg2 melayang..

    BalasPadam
  6. salam...kalau mama kekadang dtg ilham terus taip kat lappy dan kekadang ada yg wat draf kat blog...:)

    BalasPadam
  7. kadang kadang ada idea tiba tiba hilang tu ok lg.echa salu kadang kadang rajin bila on lappy da jd malas.haha

    BalasPadam
  8. aaah...bukan senang nak dapat ilham neh..

    n sekarang neh memang betoi3 kerind idea...hehe

    BalasPadam
  9. ada idea terus tulis... kalau tak boleh simpan point2 dalam hp utk sementara

    BalasPadam
  10. Dear all bloger..time kasih komen mu telah memberi sumber ilham ku.

    BalasPadam
  11. wah, saip uat draf ek...
    cam nak karang novel lak...hihi

    mmg pun, idea ni dtg dan pegi ikut suka...

    BalasPadam
  12. sy..selalu kalau ada idea..baru taip...hik...;d

    BalasPadam

Ulasan dari Blogger terbaik